Vloerisolatie is een effectief middel om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Vooral een zwevende vloerconstructie is effectief: een doorlopende laag rotswol tussen dekvloer en draagvloer zorgt voor akoestische ontkoppeling. Ook het isoleren van een verdiepingsvloer kan helpen om de geluidsoverdracht van stemmen en voetstappen tegen te gaan. Bovendien kan vloerisolatie bijdragen aan een verbetering van de thermische prestaties van een pand. Het RockFloor-assortiment biedt oplossingen voor zwevende vloeren, het RockSono assortiment is geschikt voor het isoleren van houten vloeren.

Producten

Welke isolatie is geschikt voor het isoleren van vloeren? ROCKWOOL biedt verschillende producten met diverse eigenschappen. Bekijk de producten die geschikt zijn voor het isoleren van een zwevende vloer of begane grondvloer met vaste grondslag.

Het isoleren van de vloer is een effectieve manier om het akoestisch en thermisch comfort in een ruimte te verbeteren

Doe-het-zelf ROCKWOOL isolatie

Energie besparen, akoestiek verbeteren of een aangenaam binnenklimaat creëren: er zijn veel goede redenen om uw huis te isoleren met ROCKWOOL isolatie. Voor de doe-het-zelver die aan de slag gaat met isoleren heeft ROCKWOOL een compleet assortiment handige en kwalitatief hoogwaardige isolatiematerialen.

People, Humans, Painting, Indoor, Family, Home