DIY - oftewel doe het zelf!

Ga je verbouwen of renoveren? Wil je energie besparen, de akoestiek van je woning verbeteren of er een aangenaam binnenklimaat creëren? Er zijn veel goede redenen om je huis te isoleren met ROCKWOOL steenwol isolatie.

Voor de doe-het-zelver die aan de slag gaat met verbouwen, renoveren of isoleren heeft ROCKWOOL een DIY-assortiment van handige en kwalitatief hoogwaardige isolatiematerialen. In onze verwerkingsvideo’s laten we zien hoe je zelf kunt isoleren. Heb je een vraag? Dan kun je ons altijd contacteren. Of, kijk eens in het overzicht met veelgestelde vragen.

Premie voor isolatie

De federale overheid, de provincies en gemeentes hebben diverse subsidies, leningen en andere regelingen voor woningeigenaren. De regelingen wijzigen regelmatig. Kijk op premiezoeker.be voor meer informatie over isolatiepremies.

Verbouwplannen?

Kom alles te weten over isolatie en hernieuwbare energie in het webinar 'Klaar voor de isolatienormen 2021?' Minister van Wonen, Matthias Diependaele schetst het wettelijk kader en vindt het webinar alvast “een schot in de roos!”. Onze collega Martin Hestermans vertelt je alles wat je moet weten dakisolatie en geeft concrete tips en adviezen voor elk renovatie project. Ontdek wat je als verbouwer moet en kunt doen om aan de verstrengde isolatienormen te voldoen.

People, Humans, Painting, Home, Indoors
Video thumbnail 7sos landing pages
Video

Thermisch comfort

Video thumbnail 7sos landing pages, Fire resilience
Video

Brandveiligheid

Video thumbnail 7sos landing pages
Video

Geluidsisolatie

Video thumbnail 7sos landing pages
Video

Circulariteit

Video thumbnail 7sos landing pages
Video

Lange levensduur

Generic, Campaign, water management, Video thumbnail 7sos landing pages, employees
Video

Waterafstotendheid

Video thumbnail 7sos landing pages
Video

Ontwerpvrijheid